22 Şubat 2011 Salı

o kitabı istiyorum !

kitapları benim kadar çok seven başka bir öğrenci yoktur heralde.D&R a girdiğimde abartısız en az iki saat oyalanıyorum.ne kadar yorulsam da orada bulunmak beni dunyanın en mutlu ınsanı yapıyor.tüm kitaplar dergiler hepsi benim olsun istiyorum.elimi bir kitapa atıyorum.onu elimde gezdirirken ilgimi çeken başka bir kıtap oluyor hemen onu bırakıp yenisini alıyorum.böyle böyle saatler geçiriyorum.aldıklarımı okuyormusun dııye soracaksınız. tabiki okuyorum.kitap okurken kendimi kaybediyorum.yaklaşık 400 sayfalık kitabı bir günde bitirdiğim zamanlar oluyor.tüm herşeyi unutuyorum bir kitap elimdeyken.birden bire o kitabın içindeki karakter oluverıyorum.
bir de şu var , aldığım kitabı kımse okumak için istemesin benden.veremem diyemiyorum ama verırken canımdan can gidiyor.çunku bılırsınızkı verılen kıtapların geri gelmesi mucize gibi birsey.defalarca okumuş olsam da o kitap kitaplığımda durmalı.
ufak şeylerden mutlu olmayı başardığım için kendimi çok seviyorum.başkalarına bakıyorum mutlu olması ıcın hersey tam iken hala mutsuzmuş gibi davranıyrlar . gidin bir kitap alın.almayacaksanız bıle bır kütüphaneye gidin göz gezdirin. işte benim için mutluluk bu kadar kolay :)))

12 yorum:

Aynur (Küçük Hala) dedi ki...

ne kadar güzel
hep böyle ol, hep mutlu...

ayrıca ben de kitabını kimseye vermeyenlerdenim, hayır da derim rahatlıkla :)
git sen de al, senin de bir kitaplığın olsun da derim :)

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

ne güzel keşke bende soyleyebılsem ama ınsanları kıramıyorum :)
bu arada 'git sen de al, senin de bir kitaplığın olsun' demek guzel olabılır :))

müghe dedi ki...

okuduğun bir kitapla bile mutluluğu bulabilmen gerçekten çok güzel. Aynı şekilde bende karakter olarak herşeyimi paylaşan fedakar biri olmama rağmen konu kitaplar olunca paylaşamıyorum..:)bunun sebebi okurken her sayfasında kendimizle kurduğumuz bağ, her yaprağında parmak izimizin oluşu, belki de bazı sayfalarına akıttığımız gözyaşlarıdır..

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

kesinlikle haklısın :)))

personal.responsibility dedi ki...

bu yazında resmen kendimi gördüm.. insanın evde okumaya yetiştiremediği kitapları varken bir yenisini daha alır mı ya? ben öyleyim kitaba açım resmen. ayrıca D&R de kaybolmamak mümkün değil.. bazı şubelerde hele kahve de içebilme imkanın var kitap karıştırırken.. o kitapla kahve kokusunun birbirine karışması.. yok böyle eşşiz bir duygu..

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

aynen öyle şuan 3 tane okumam ıcın bekleyen kıtap avr ve ben D&R a gitmek ıcn arkadaslarımın başının etını yıyorum.sadece orayada degıl herhangı bır kıtapçıya.cok guzel duygu gercekten.sevıyorum kıtap okumayı :))

özlemnitta dedi ki...

Ne kadar güzel söylediklerin.Kitap en iyi dost gerçekten.Her zaman okuman dileğiyle:)))

balböcükleri dedi ki...

ne güzel kitap aşkı var içinde.bende d&r da saatlerimi geçirebilirm ama böcükler rahat vermiyor.

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

@sihirli Günce : teşekürler :)))
@SerpiL : böcükler kıtap okumanın zevkıne vardıklarında bırlıkte saatler geçırırsınız :P

Adsız dedi ki...

Bende kitapları çok severim ama bu aralar okumaya fırsat bulamıyorum..

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

bende bulamıyordum ama dun bır kıtap aldım :) okumaya baslayacam umarım bugun :)

Semih dedi ki...

Bu yazınız gerçekten çok hoşuma gidiyor.
Neden yeni birşeyler yazmıyorsunuz.