18 Nisan 2011 Pazartesi

can sıkıntısına

18 gündür yazmadığımı fark ettim. daha doğrusu yazamadığımı fark ettım. ben bu işi beceremiyorum :) normal bi paylaşım yerıne çevireyim dıyorum blogumu. ama o kadar çok yapan var ki bu işi. çok ustaları çok profösyönelleri var. ben tam bi oje delisiyimdir. oje ıle ılgılı blog yazayım diye düşünüyorum sonra oje ıle ılgılı olan bloggerlara bakıyorum ben cok amatör kalırım yanlarında. en iyisi mi zor da olsa saçma sapan sa olsa ben günlük şeklinde karalamaya devam edeyim :)
daha önce okuldan nefret ettıgımı soylemısmıydım.  hahah seven yoktur sanırsam. şu saate kadar uyanıgım en az 1 saat daha burdayım. bu yüzden sabah yine benim için işkence olacak. sevmiyorumm okuluuuuuu, pazartesiileriiiiii, salılarııı diye devam eder böyle :)
bloga pek yazmıyorum ama cok okuyorum ya :)  benı ızleyen herkesı ızlıyorum ve nerdeyse hepınzıın yenı yazdıklarını  okuyorum. yorumda yapmak ıstıyorum ama dogrusunu soylemek gerekırse yorum ayzında yok hesap seç, yok karakter gir vs.. çok üşeniyorum :) ama siz bana yapın. ne kadar bencilim ^,^
burayada üşengeçlikten yazmıyorum ben. yazmaya değilde yazıya ekleyecek resmi bulmaya üşeniyorum valla :) genelde resımelrı de ben bulmam pek. birine buldurturum :)
bu da öyle oldu :)

5 yorum:

Adsız dedi ki...

bişiler yazmak için kendini zorlamana gerek yok bence günlük tutar gibi o gününüde anlatabilirsin o gun yaşadıklarını hislerini düşüncelerini öğrendiklerini vs.. o gun içerisinde paylaşmak istediğin ne varsa paylaşabilirsin sanal bir günlük gibi düşün..(:
okula gelınce bende kesınlıkle okulu sevmeyenlerden bırıyım başka çare var mı ? yok o zaman elimiz mahkum :/
Benide bazen sende old. gibi üşengeçlik tutuyor ama senin kadar değil sen benide aşmışsın :D bence üşenmeye üşen ;) :D :P sıkılmaktan sıkıldım gibi bişi oldu bu :S nese daha fazla saçmaladan kaçarım bu posttan :D
bak işte böle içinden ne gelirse yaz gitsin :D

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

üşemmeye üşenmek sevdım bunu :)

Oje Delisi (: dedi ki...

Kimse anneciğinin karnında öğrenmiyor canım. yaptıkça elin alışıyor ve daha hoş şeyler ortaya çıkıyor. Bence sende ekleyebilirsin, neden olmasın ki?? ;)

Adsız dedi ki...

bak oje delisi doğru söluyor :D bende blogu yenı açtım ilk zamanlarda ay şölemi yazsam bölemi yazsam fln derken daha 1 ay bile olmadı kendimi bişileri yazarken çok rahat hıssediyrm gerisi yalan mutluyum ben post hazırlarken oje delisi iyiki benide bu işin içine soktun tekrar teşekkürler (:

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

ben hala alısamadım kaç ay olduu:d