1 Nisan 2011 Cuma

facebook un arkadaşlar arasında ki etkisi ve dostluk

üniversiteye başlayınca arkadaşlığın ne demek olduğunu dostluğun ne demek olduğunu çok daha iyi anladım.
dost candır, kandır. ne olursa olsun yanındadır. oysa arkadaş öyle mii :)) başımdan geçen bir komedi yi paylaşıyorum :)
aslında çok acı bir durum ya neyse :)
geçenler de bir arkadaşımla(sözde 8 aydır tanıştıgım en ıyı arkadasımdı) tartıştım. daha doğrusu o kendi halinde tartıştı :) sebep o kadar komik ki gülerisiniz.

bundan bir kaç hafta önce hava günlük güneşlik iken kampüsün yeşillikleri arasında onlarca resim çekildik. adı X olan arkadaşım bu resimlerin hepsini face e atmış. ben ise face de profil resmini bile sürekli kullanmam. sevmiyorum sanalda resmimin olmasını. herneyse ertesi gün oldu biz oturuyoruz kızlarla. Y olan kişi dediki benm resimleri kaldır ya sevgilimle tartıştım vs.. Z kişisi ise '' kaç kez söyledim benim resmimi face e atmayın diye '' konuştu. bende dedim ''  istemiyorum.  biliyorsun face de hiç resmim yok '' ama bunları böyle ciddi söylemiyoruz :) gerçekten de aradaki  (meğerse hiç olmayan)samimiyete bağlı olarak şakayla karışık bir şekilde söylüyoruz. neyse X  ;  ''tmm kaldırırım eve gidince bir daha da resim filan çekilmem'' dedi. neyse o gün bitti boyle. sabah yeniden okula geldik. bu hiç birimizle konuşmuyor. ama biz de sormuyoruz neyin var diye. neden soralım ki haklı olan biziz. aradan 1buçuk hafta geçti kız hala biz le çat pat konuşuyor. en büyük tepkisi de bana! ben laf atmasam hiç konuşmuyor benimle. tek başına oturmalar çıkışta hiç haber vermeden gitmeler falan. 

bunun yüzünden kendimi ilk okulda ki ergen kızlar gibi hissettim :) arkadaşlığı bitirdiği sebebe bakarmısınız. gülsem mi ağlasam mı bilemedim. gerçi çok da umrumda değil ama insanlar ile dargın olmaktan nefret ediyorum.

8 yorum:

Adsız dedi ki...

:)) Ben de sen gibiyim, nedense bunu söyleyince kırılıyorlar. Arkadşın numune değil yani çok var bunlardan malesef:))

Adsız dedi ki...

facebooktan kurtuldum mutluyum huzurluyum!
bu da blogum canı sıkılanlar için geliyor:
http://mukemmelsizlikabidesi.blogspot.com/

Adsız dedi ki...

bence o kızı salla gitsin hayır gelmez ondan:D dişe diş ol bence o senı takmıyorsa sende onu takma yalnızlıktan belki canı sıkılır ?

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

artık öyle yapıyorum :)

Adsız dedi ki...

Aferin aferin hep öle yap :d öbür türlü olunca zarar gören sen oluyorsun çunku..

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

evet :)

SelamBee dedi ki...

Kendimi biran koordinat eksenleri arasında buldum :D

Pembe Ayçiçeği dedi ki...

:))